ENGLISHahc_gamidrive_logo_200px.jpg
MEGBÍZÓNK: BUDAPESTI, MAGAS SZÍNVONALÚ, TRENDI ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT
Pozíció megnevezése:
Executive Chef
Rövid leírása
Önállóan irányítja, szervezi a vendéglátó egység (100 fős étterem+200 fős rendezvényterem) konyhai munkálatait, gondoskodik a szükséges nyersanyagok és eszközök beszerzéséről, összehangolja, felügyeli és ellenőrzi az ételek elkészítését, a konyhai tevékenységeket, gasztronómiai és vendéglátói szakértelme révén, egyben problémamegoldó és tanácsadói szerepkört lát el.
 • Áttekinti és tervezi a termelést, az üzlet karakterét, kitűzi a célokat.
 • Irányítja és szervezi a konyhai munkálatokat, meghatározza azok sorrendjét, rendszerbe állítja a konyhai eszköz tárát, beleértve a személyzetet is (pl.: munkaelosztás kialakítása, munkaidő beosztás, átirányítás).
 • Gazdálkodási feladatokat végez, havi leltárt, költség kalkulációkat készít (élelmiszer- és munkaerő-költségek becslés).
 • Kialakítja a választékot, kínálatot, a különleges étkezési igényeknek megfelelően, illetve összetett fogásokat dolgoz ki, étlapot szerkeszt.
 • Felméri a készleteket és megrendeli, beszerzi a szükséges anyagokat és eszközöket, minőségi és mennyiségi szempontok szerint értékeli és átveszi az árut.
 • Megszervezi a szakszerű tárolás munkafolyamatait.
 • Irányítja, ellenőrzi a hozzá beosztott dolgozókat, instruálja a szakmai munkálatokat, koordinálja a szakácsok és az ételek készítésében részt vevő egyéb dolgozók munkáját
 • Figyelemmel kíséri az ételek minőségét és a konyhai termelés teljes vertikumát az előkészítéstől a feltálalásig.
 • Ismerteti és betartatja a hatósági előírásokat, a higiéniai és élelmiszer-biztonsági (HACCP), környezetvédelemi, valamint a technológiai szabályokat, a tűz- és baleset-megelőzési előírásokat.
 • Ajánlatot készít rendezvények megrendelésének felvételéhez.
 • Részt vesz a konyhai dolgozók felvételében, a teljesítményük értékelésében
 • Felügyeli a rábízott készleteket, berendezéseket és elszámol a rábízott javakkal.
 • Kapcsolatot tart az üzleti partnerekkel, beszállítókkal, szakmai körökkel, fejleszti szakmai tudását.
A foglalkoztatás jellege
Állandó

Elvárások:
Végzettség
Szakács
Nyelvtudás
Angol társalgási
Szakmai tapasztalat
5 csillagos szállodában vagy magas színvonalú étteremben (a la carte + catering együttes vezetése) nemzetközi környezetben, 20-25 fős csapat irányításában megszerzett, minimum 5 éves konyhafőnöki tapasztalat
Egyéb

Magabiztos fellépés, kiváló vezetői és motiváló készség, erősen cél és siker orientált személyiség, lelkes elkötelezettség a szakma iránt

Ajánlat:

Foglalkoztatás helye:
Budapest

Kapcsolattartó

Hajnal Éva
ahc international személyzeti tanácsadó
1065 Bajcsy-Zsilinszky út 53.
Tel: +361.316.2800
Mob: +36.30.931.9830
eva.hajnal@ahc-international.huAz ahc international kft. munkaerő-közvetítéssel foglalkozik, az Ön személyes adatai kezelésére ezen tevékenységünk keretében, álláskeresés, állásközvetítés és karrier tanácsadás céljából kerül sor.

Az adatkezelés jogalapja az önkéntesen megadott hozzájárulása.

Jelentkezésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adataidat az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően kezeljük, adatbázisunkban megőrizzük és tanácsadóink konkrét állásajánlattal keressék a megadott elérhetőségein.

Amennyiben kizárólag erre a pozícióra jelentkezik és nem kíván bekerülni adatbázisunkba, azt kérjük külön jelezze emailben.
Jelentkezés Executive Chef
*
*
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!


ahc
 
ahc international személyzeti tanácsadó kft. cím: H-1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53. tel: +36 30 2512531 e-mail: ahc.budapest@ahc-international.hu
Adószám
10869938-2-42
Cégjegyzékszám
01-09-265342
Munkaerő-közvetítés engedélyszámai:
Belföld: 02-34327/1999-0100
Külföld: 4258-4/2010-5100
Adatkezelési nyilvántartási azonosító:
04207-0001
Kereskedelmi és Iparkamara azonosítószáma
102898
 
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.