-
1065 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 53. I. emelet -
H - P 10.00 - 17.00
Szombat: Zárva -
+36 30 251-2531
Hívjon minket!
EXECUTIVE CHEF
MEGBÍZÓNK: NEMZETKÖZI, 5 CSILLAGOS, BELVÁROSI SZÁLLODA
Feladata:
- A konyha gazdaságos, előírásoknak megfelelő magas színvonalú működtetése
- A konyhai személyzet munkájának irányítása (15-20 fő) szakmai felügyelete, folyamatos tréningezése
- Kreatív rendezvénymenük összeállítása (csoportok, üzleti, esküvők, kávészünet)
- A Konyha munkájának teljes körű szervezése, irányítása és ellenőrzése
- A Konyha tevékenységével kapcsolatos utasítások kiadása
- Az aktuális gasztronómiai trendek folyamatos követése
- Az elkészített ételek ellenőrzése, tálalásának felügyelete
- Gazdálkodással kapcsolatos feladatok ellátása
- Az ételek elkészítésének és tálalásának szakmai támogatása és ellenőrzése
- Részvétel a havi leltárak elkészítésében
- HACCP-előírások betartása
- Az ételminőség anyag- és költséghatékonyság folyamatos ellenőrzése
Elvárások:
- Szakirányú végzettség
- Középfokú angol nyelvismeret
- Nemzetközi környezetben, 4-5 csillagos nagy szállodában megszerzett minimum 5 éves Head Chef vezetői gyakorlat
- Kreativitás, újító szellem
- Kiváló kommunikációs készség
- Jó szervező, motiváló és együttműködési készség
Ajánlat:
- Versenyképes fizetés+ bónusz
- Nemzetközi háttér
- Jól felszerelt konyha
Munkavégzés helye és jellege, Budapest, állandó
Kapcsolattartó
Hajnal Éva
ahc international személyzeti tanácsadó
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.
Telefon: +361.316.2800
Mobil: +36309319830
eva.hajnal@ahc-international.hu