-
1133 Budapest
Bessenyei u. 8-10. I.em. 112. -
Egyeztetés
alapján -
+36 30 251-2531
Hívjon minket!
F&B IGAZGATÓ ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁG
MAGYAR TULAJDONÚ, 80 SZOBÁS, ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁGI, 4* SZÁLLODA
FELADATAI:
A szállodaigazgató irányítása alatt:
- Az étterem és a személyzet irányítása, ellenőrzése szakmai támogatása
- A színvonalas F&B szolgáltatások biztosítása, a vendégelégedettség növelése
- A műszakba beosztott kollégák (külsősök és saját alkalmazottak) munkájának koordinálása (a csapat folyamatosan bővül)
- A szálloda előírásainak, sztenderdjeinek betartása, betartatása a vendégelégedettség maximális szem előtt tartása mellett
- Az étel-, ital kínálat megfelelő árképzésének kialakítása, beszerzése
- Az éttermi ajánlatok, az étlapok elkészítése
- A vendégpanaszok hatékony kezelése
- Részvétel a leltározás folyamatában, az étteremre vonatkozó tételek ellenőrzésében
- Felügyeli az éttermi eszközök tisztán tartását, higiéniai előírások betartását (HACCP, FIFO)
- Nyári időszakban a megnövekvő vendégszámból adódó többletfeladatok koordinálása
- Adatszolgáltatások, jelentések, elszámolások és nyilvántartások pontos elkészítése, vezetése
ELVÁRÁSOK:
- 4 csillagos szállodában, vagy színvonalas étteremben megszerzett, legalább 3 év vezetői tapasztalat
- Jó csapatjátékos, elkötelezett a vendéglátás iránt
- Lelkes és proaktív személyiség
- A gasztronómiai trendek ismerete
AJÁNLAT:
- Versenyképes juttatási csomag
- Tanulási és fejlődési lehetőségek
- Kellemes munkahelyi légkör
- Stabil munkaadói háttér
Munkavégzés helye és jellege: Észak-kelet Magyarország, állandó
Kapcsolattartó
Tolvaj Judit
ahc international személyzeti tanácsadó
1133 Budapest, Bessenyei u. 8-10.
Mobil: +36 20 9288 401
judit.tolvaj@ahc-international.hu