en

Hívjon minket: +36 30 251-2531

  • 1133 Budapest
    Bessenyei u. 8-10. I.em. 112.

  • Egyeztetés
    alapján

  • +36 30 251-2531
    Hívjon minket!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és díjszabásunk

A sikeres szakember megtalálása érdekében

Törekszünk a pozíció, az adott munkahelyi háttér és körülmények alapos megismerésére.
Fontos tudnunk a keresett kollégával szemben állított pontos szakmai és a személyiségre vonatkozó elvárásokat.
Szívesen adunk tanácsot megbízóinknak, az adott feladatkör, a hozzá tartozó személyiségi jellemzők és egy piacképes ajánlat kialakításánál.
Fontosnak érezzük a szoros és őszinte együttműködést Partnereink és Tanácsadóink között.

Szolgáltatásaink:

Munkaerő-közvetítés belföldre. Fő profilunk a klasszikus fejvadászatdirekt megkeresés, amelyet hirdetéseink, saját adatbázisunk, személyiség és képességfelmérés támogat, így sikeresen találjuk meg az Önnek megfelelő munkatársat.

Az alábbi folyamat alapján dolgozunk:
A pozíció és a megrendelő elvárásainak alapos megismerése és a megfelelő pályázói profil összeállítása után, a potenciális pályázók felkutatása, megszólítása, long-list készítés.
Személyes strukturált interjúk megszervezése és lebonyolítása: személyiség, szakmai tudás, szakmai háttér feltárása, a megbízó és a munkakör bemutatása.
Tanácsadóinkkal történt személyes interjúk után, short-list összeállítása - az elvárásoknak megfelelő legjobb 3-5 jelölt kiválasztása, referenciák ellenőrzése, a pályázati anyagok továbbítása a megbízó felé.
A pályázati anyag tartalmazza a pályázó önéletrajzát (több nyelven, igény szerint) és a tanácsadó által, a személyes interjú alapján összeállított riportot.
Megbízóink részére megszervezzük és igény szerint részt veszünk a bemutatkozó interjúkon a kiválasztott jelöltekkel. Az interjúk után - egyeztetünk megbízónkkal, közösen értékeljük és sorrendbe állítjuk a bemutatott pályázókat.
Tanácsadónk egyeztet és visszajelzést ad a pályázók benyomásairól.
Segítséget nyújtunk a Megbízó, illetve a kiválasztott jelölt végső döntéshozatalában, további, a döntést könnyítő szükséges információk beszerzése mellett.
A megbízástól a teljesítésig, illetve a vállalt garanciaidő végéig - megbízónk számíthat szakmai támogatásunkra.

Díjazás:

Szerződéskötést követően 2-3 héten belül, a megbízónk elvárásának legmegfelelőbb jelölt pályázatát továbbítjuk.
A szakemberek közvetítését sikerdíjért vállaljuk, amelyet csak az általunk közvetített és kiválasztott kolléga beállása napján számlázunk.
Sikerdíjunk a pozíció szintjétől és a keresés nehézségétől függően, a jelölt éves bruttó alapfizetésének 18-25 %-a.
Cégünk egyéni díjszabás mellett is vállal megbízásokat, a részletek pontos megismerése után személyre szabott ajánlatot adunk.
Pozíciótól és a közvetítői díj mértékétől függően, az általunk közvetített munkatársért 90 – 180 napos garanciát vállalunk, ez időn belül, a munkaviszony megszűnése esetén térítésmentes cserét biztosítunk.